online adverteren www.m4n.nl

0

Onbeperkt mobiel internet voor bestaande T-Mobile klanten

-

Onbeperkt mobiel internet

T-Mobile

Als fanatiek gebruiker van mobiel internet via je T-Mobile abonnement heb je natuurlijk geen zin in hoge kosten aan het eind van de maand. Daarom biedt T-Mobile haar mobiele internet klanten de mogelijkheid om het mobiel internet af te kopen. Via de ‘Onbeperkt Internet Voordeelbundel’, die het bedrijf haar vaste klanten aanbiedt, kun je zorgeloos onbeperkt mobiel internetten ook als je datategoed op is.

De prijs voor deze aanvulling op je mobiele abonnement bij T-Mobile is erg gunstig. Voor de onbeperkt mobiel internet mogelijkheid als aanvulling op je abonnement betaal je slechts 5 euro en 3 cent. Voor dat bedrag kun je als je je bundel verbruikt hebt met een lagere snelheid gewoon mobiel blijven internetten. Voordelen: je kunt blijven mailen, Twitteren en Facebook controleren. Nadeel: muziek streaming en Youtube kijken is niet mogelijk.

Let op!

De onbeperkt internet voordeelbundel is alleen geschikt voor mensen die een smart abonnement hebben via T-Mobile. Wil je je abonnement upgraden naar een ‘onbeperkt internet voordeelbundel’? Kijk dan eerst goed in je laatste rekening of je in jouw geval wel in aanmerking komt voor dit onbeperkt mobiel internet!

Onbeperkt mobiel internet bij een nieuw T-Mobile abonnement

Als je een nieuwe klant van T-Mobile wilt gaan worden vanwege de goede dekking voor mobiel internet die deze provider biedt dan kun je er ook voor kiezen om onbeperkt mobiel internet in je abonnement op te nemen. Met deze optie bij je abonnement kun je probleemloos de hele maand mobiel blijven internetten.

Wel geldt ook bij onbeperkt mobiel internet als toevoeging aan je abonnement dat de snelheid na het verstrijken van je bundel verlaagt wordt naar 64Kbps. Dit is voldoende voor basistaken op het internet, voor muziek en video streaming is die snelheid niet toereikend.

Onbeperkt mobiel internet bij andere providers

Ook andere providers, denk aan Vodafone en KPN/Hi, bieden vergelijkbare mogelijkheden voor het gebruik van onbeperkt mobiel internet na het verstrijken van je bundel. Wil je meer informatie over onbeperkt mobiel internet samen met jouw provider? Neem dan een kijkje op de desbetreffende website.

Kun jij ons helpen met het verbeteren van deze pagina over onbeperkt mobiel internet van T-Mobile? Neem dan contact met ons op door te reageren onder dit bericht.

0

Robin Mobile komt met echt onbeperkt mobiel internet

-

Nederland is weer een telecom provider rijker. Vanaf 1 juni zal Robin Mobile onbeperkt mobiel internetten, bellen en sms-en voor een vaste prijs per maand aanbieden. Robin Mobile heeft uiteraard geen eigen netwerk. Bellen, sms-en en internetten zal verlopen via het netwerk van KPN.

Robin Mobile is een virtuele provider die vanaf 1 juni sim-only abonnementen zal aanbieden die enkel online kunnen worden gekocht. De naam Robin Mobile is een verwijzing naar Robin Hood, de telecomprovider hoopt net zoals de boogschutter dat deed voor de armen in Engeland hier in Nederland goed werk te kunnen verrichten voor iedereen die vindt dat de rijke telecom providers van hem of haar stelen.

Sim-only abonnement met geen opzegtermijn

Een abonnement voor mobiel bellen en mobiel internet wordt bij Robin Mobile voor onbeperkte tijd afgesloten. Dit abonnement kan maandelijks worden opgezegd. Binnen het abonnement van Robin Mobile valt onbeperkt mobiel bellen, sms en mobiel internetten in Nederland. Voor bellen, sms-en en mobiel internetten wordt een aparte rekening gestuurd. Dit geldt ook voor bellen naar 0900 nummers.

Onbeperkt mobiel internet behoorde in het verleden tot het dienstenpakket van veel providers. Door het stijgende dataverbruik van de Nederlandse consument door de opkomst van de smartphone, de iPhone en de iPad hebben bijna alle providers het onbeperkt mobiel internet uit hun mobiele abonnementen gehaald. Een enkele provider levert nog mobiel internet zonder data-limiet, maar bij die providers gaat de snelheid omlaag nadat de bundel geen data tegoed meer heeft.

Echt onbeperkt mobiel internet

Bij Robin Mobile kunnen klanten onbeperkt mobiel bellen, sms en mobiel internetten. De snelheid van het mobiele internet wordt nooit afgeknepen en bedraagt altijd 7,2Mbps, afhankelijk van de dekking van het KPN netwerk uiteraard. Robin Mobile zal alleen toegang bieden tot het 3G netwerk van KPN. Of in de toekomst ook 4G mobiel internet in het pakket komt is niet duidelijk. Daarnaast kent Robin Mobile geen fair use policy. Wel zal ‘fraude’ worden tegengegaan. Onbekend is wat Robin Mobile onder fraude verstaat.

Vanaf 1 juni zal meer duidelijk ontstaan over de precieze dienstverlening van Robin Mobile. Een ding is zeker, het Nederlandse telecomlandschap zal zeer gebaat zijn bij een sim-only provider die onbeperkt mobiel internet weer op de kaart zet.

0

‘Onbeperkt Mobiel Internet’ van T-Mobile is misleidend

-

onbeperkt-mobiel-internet-t-mobile

‘Onbeperkt alles’

De Reclame Code Commissie heeft T-Mobile het dwingend advies gegeven de uiting ‘Onbeperkt alles’, in combinatie met abonnementen voor mobiel internet, niet langer te gebruiken in haar reclame uitingen. ‘Onbeperkt alles’ is volgens de commissie misleidend en te absoluut. Eiser in deze zaak, de Consumentenbond, werd met dit advies aan T-Mobile in het gelijk gesteld.

Eind september al diende de Consumentenbond een klacht in tegen T-Mobile bij de RCC. Dit omdat de term ‘Onbeperkt alles’ onterecht werd gebruikt. De abonnementen die T-Mobile onder de naam ‘Onbeperkt alles’ verkoopt bieden namelijk geen onbeperkt mobiel internet. Daarnaast bieden alleen de duurdere varianten van de ‘onbeperkt alles’ abonnementen onbeperkt sms-en en mobiel bellen. Dit laatste argument van de klacht die de Consumentenbond indiende tegen T-Mobile werd overigens afgewezen omdat T-Mobile dit niet suggereerde.

Het onbeperkt mobiel internet dat T-Mobile verkocht via de ‘Onbeperkt alles’ is wel misleiden, aldus de commissie. Van mensen die een abonnement afsluiten voor onbeperkt mobiel internet kan niet verwacht worden dat ze begrijpen dat een sterretje (*) achter ‘Onbeperkt’ betekend dat de claim beperkt wordt, aldus de Reclame Code Commissie.

Dat is wel het geval, blijkt als de voorwaarden goed gelezen worden. Op het moment dat een klant de bundel voor mobiel internet bereikt heeft wordt de snelheid van het mobiel internet teruggeschroeft naar 64Kpbs. Met deze lage snelheid zullen veel applicaties die gebruik maken van mobiel internet niet meer werken. Deze voorwaarde wordt in de kleine lettertjes onder het contract gemeld, iets dat de claim nog onduidelijker maakt.

0

Onbeperkt mobiel internetten met Vodafone

-

Met de nieuwe iPhone 5 in de schappen heeft telecom provider Vodafone besloten om een nieuw mobiel internet abonnement samen te stellen voor het gebruik van deze iPhone 5. Als klant van Vodafone krijg je bij een B+S+W Altijd en Extreem abonnement namelijk onbeperkt mobiel internet. De enige limitering op het onbeperkt mobiel internet bij je iPhone is dat na het verbruiken van 10GB aan data de verbinding wordt vertraagd naar 32Kbps.

Deze informatie kwam naar voren uit informatie die de provider naar haar eigen winkels heeft verstuurd. Tech site Tweakers kreeg inzicht in deze gegevens waaruit bleek dat onbeperkt mobiel internet zal worden aangeboden bij een tweetal mobiele abonnementen. Dit onbeperkt mobiel internet zal standaard behoren tot de Bel, SMS en Web Altijd en Extreem abonnementen. Wie dit abonnement koopt met een iPhone heeft ook recht op onbeperkt mobiel internet.

Niet duidelijk is of deze onbeperkte mobiel internet abonnementen ook tegen een meerprijs bij goedkopere abonnement kunnen worden afgesloten. Wel is duidelijk de genoemde abonnementen onbeperkt mobiel bellen en sms-en naar Vodafone klanten mogelijk maken. De Extreem variant van het B, S en W abonnement van Vodafone laat gebruikers zelfs onbeperkt bellen naar alle nummers.

Onbeperkt Mobiel Internet met Vodafone

Onbeperkt Mobiel Internet met Vodafone


De informatie laat verder zien dat de nieuwe bundels voor mobiel internet vanaf morgen te koop zullen zijn. De mobiel internet bundel is onbegrensd maar kent een harde limiet. Als in een tijdsbestek van een maand de 10GB wordt overschreden wordt de verbinding naar beneden bijgesteld naar 32Kbps. Dat is een snelheid die veel te langzaam is voor een groot aantal diensten die je via mobiel internet kunt gebruiken. Naast het afknijpen van de verbinding kent onbeperkt mobiel internet bij Vodafone wel een fair use policy. Hoe die constructie precies in elkaar zit is nog onbekend, 10GB is 10GB zou je zeggen: een fair use policy maakt dat niet anders.

Vanaf morgen kunnen de nieuwe onbeperkte mobiel internet abonnementen afgesloten worden bij onder andere Vodafone.nl en in de Vodafone winkels. Ook in combinatie met een iPhone 5 of een Android smartphone.

0

Onbeperkt mobiel internetten met Bliep

-

Bliep is een nieuwe virtuele provider die haar klanten onbeperkt mobiel laat internetten voor een vast bedrag per maand. Het mobiel internet van Bliep wordt verkocht als prepaid mobiel internet. Dit betekent dat je van tevoren internet tegoed moet kopen waarmee je onbeperkt mobiel internet kunt gebruiken.

Bliep werd ontwikkeld door de Telegraaf Media Groep. Dit grote bedrijf, onder andere uitgever van de Telegraaf en Hyves, maakte samen met de mensen achter Hyves Mobile. De kennis die men daar op deed rondom mobiel bellen voor jongeren heeft TMG gebruikt om Bliep als een vergelijkbaar product op te zetten.

onbeperkt mobiel internetten

*bliep - onbeperkt mobiel internet


Grote minpunt van Bliep is dat de snelheid van het onbeperkt mobiel internet gecapped wordt op 0,4mbps down en 0,1mbps up. In de praktijk betekent dit dat mobiel internet van Bliep een stuk trager is dan dat van grote concurrenten. Het onbeperkt mobiel internet dat Bliep aanbiedt is echter bij geen enkele andere provider te krijgen.

Je betaald voor onbeperkt mobiel internet van Bliep 0,50 cent per dag. Wel moet je dus een prepaid kaart kopen om via Bliep onbeperkt mobiel te internetten. Meer informatie vind je uiteraard op de website van Bliep.